Torsdag

fick ett himla bra sms från telia idag där det stod att ja fått fria sms i ett halvår. inte dumt:)

tog lite ledigt och for till jauret idag, fixade praktik plats för nästa år, hängde med amanda och minna, raggade och såg big brother.
sen så är jag jävligt nöjd över min nya jacka!






onsdag

idag har jag gjort bort ännu mer rester, har bara ett matte prov kvar nu! imorrn drar jag till jauret. ska även försöka fixa en apu plats till nästa år.
nu ska ja ut och vandra och sen steka på solariet.

Tisdag

har gjort bort några äckliga rester ikv men har fortfarande några kvar.. vill verkligen ha sommarlov nuuu!


Sthlm

har haft en himla rolig helg i sthlm. har bland annat shoppat, ridit, vart på grönan, åkt båt, festat, stekt i solen m.m. vi bodde hos lotta och marcus tre nätter och på birger jarl en, vi försovde oss dock och missade hotellfrukosten...
när vi kom till pite for jag en sväng på skolan sen for vi till stina och per och träffade lille valter, hur söt som helst!
robert for till kiruna vid fem och då somnade jag och sovde ca 6 timmar så jag hoppas att jag kan sova snart igen.











22 maj

idag har det vart en riktigt bra dag. kanon väder och robert har fått ledigvecka och eftersom han är världens snällaste så fick jag hans experia arc. till middag blev det thai men det bästa av allt är att jag blivit moster för andra gången till en liten kille! :D

Måndag

klippte av lite skabb hår idag och har nu en ful konstig lugg lr va man ska kalla de.. bara så att alla vet att ja vet att de är fult!


Söndag

igår blev det vin och tacos hos vickan och kring 12 drog vi till caps:) himla rolig kväll! nu är jag tillbaka i pite å jag vill bara att det ska bli helg igen.




Fredag

steg upp tidigt idag för att fara till pite. har lekt lite med lille herman och shoppat lite. ikv blir det mest troligt film med agnes:)


en liten tår

har just sett de sista avsnittet av desperate! usch va hemskt men de var då som tur var ett bra slut:)


Onsdag

for till arvidsjaur igår kväll och nu är jag hos mamma och väntar på mat. har just skickat iväg en beställning från gina och igår bokade jag en stockholmsresa med min älskade! det går bra nu. ´

nu ska jag hoppa i duschen och sen ikv blir det att vara med några brudar:)



bild från helgen


Torsdag

har vart duktig ikv och stor städat läggan, nu ska ja se lite på tv å sen sova. längtar grymt mkt till imorrn!:)




Tangle teezer



fick denna borste av min snälla mamma igår. så sjukt bra! hade typ ett fågelbo till hår imorse men det gick ändå att borsta ut hur lätt som helst!:)


Tisdag

blev en sväng på stan med minna efter skolan. de blev ett linne från bik bok och lite smycken från cubus. var även förbi banken och fixade internet bank och beställde nytt bankort:) var och solade med vickan nyss och resten av kvällen ska jag mysa i soffan:)


Måndag

trött och snorig. har typ legat i sängen hela kvällen. sett desperate, himym och smidigt lite stockholms planer;) nu ska jag stöka ihop lite kläder som just nu ligger över hela läggan sen blir de väl att sova. grymt skönt med sovmorgon till halv ett imorrn!

idag fyllde ju även denna pärla år! så STORT grattis! :D


Tjena!


Sööndag

då var man i pite igen, hade råkat glömma fönstret öppet över helgen och nu så här 4 timmar efter jag stängde de sitter jag fortfarande i långkallingar, mjukisbyxor, linne och två tröjor. fan alltså..

men har iaf haft en bra helg och längtar sjukt mycket till nästa! synd bara att de är fem jobbiga skoldagar först..


lördag

tog ju då körkort i torsdags så igår blev de att ragga! i torsdags kom även våran soffa som viktor och robert monterade ihop, hur snygg som helst!
är nu hos pappa och lånar datorn eftersom vi inte har internet än. ska hem snart och sen till mamma å käka och sen ikv blir det att vara med amanda:)

Onsdag


pluggat teori och käkat jordnötter med sourcream krydda typ hela kvällen...  tröst shoppade lite efter skolan eftersom jag visste att ja skulle ha den tråkigaste kvällen i världhistorien. det blev en bikini och ett linne. nu längtar jag bara till imorgon kväll då robert kommer hem!:)


RSS 2.0