Måndag

hade en grymt rolig lördag! först käkade vi på affro och sen fortsatte vi hos mig och kring 12 drig vi till lappis och såg björn rosenström:)
idag var det första dan på praktiken och jag kmr nog trivas jätte bra! å nu är det inte länge kvar tills robert kmr hem:D
 

Torsdag

då var skolan igång på riktigt, idag hade vi våra första riktiga lektioner och man kan ju säga att torsdagar inte är någon höjdare men annars har vi fått ett ganska bra schema:)

 efter skolan blev det en sväng på stan med johanna och sofi. köpte ett linne och en liten ring sen blev det även käk på subland.
ikv ha jag vart med emelie och imorrn är det äntligen ÄNTLIGEN fredag!!


Alanya

hade en underbar vecka i alanya. solade, badade, drack goda drinkar, var på jeep safari, shoppade m.m



Nu är det nära!

har vart i stugan hela dagen och myst å lekt med två små killar:) om ca en kvart kommer robert hem och imorgon 10.45 går planet till alanya!!:D


tog mig en långprommis på eftermiddan och även en sväng förbi solariet. ikväll ha ja hängt me agnes, sett film å raggat lite å då var även minna med:) och nu är de natt!



Lyko

började dagen med att hämta ett paket från lyko sen blev de fika på hans på hörnet med syrran:)



2012-08-09

Är ju inte sådär jätte bra på att blogga så här på sommaren.
 i söndags jobbade jag min sista dag så nu är jag ledig! var på nolia idag med emelie och viktor. käkade en äcklig souvas och köpte godisremmar sen tog jag bussen tillbaks till jauret.

och nu är det bara tre dagar kvar till turkiet!:D


RSS 2.0