lördag

de var ju meningen att vi skulle fara till fjällen i helgen men eftersom amanda blev sjuk stannade vi hemma. ist firade vi min älskling som fyllde år på stalo:) är nu hos robert och väntar på emelie som kommer på typ en timme sen blir det lite vin och lappis:)


Måndag

efter skolan var jag och robert duktiga å STOR städade läggan så är de rent och fint. har även försökt lära mig hur man spelar call of duty och ja.. de va inte så jätte lätt. nu blir de karatefylla och chips med mitt hjärte!




Lördag

fick veta igår att ja fått jobb för typ hela sommaren så ja är på väldigt bra humör!:D ska dessutom jobba med amanda så de kmr bli kanon!

robert for till kiruna för en stund sen så nu är ja själv igen.. men som tur är kmr han hem på måndag igen:)
idag ska ja gå igenom alla grejor som ja och robert ska ha från huset å sen ska ja även försöka hinna övningsköra lite och ikv blir det att vara med amanda:)


Torsdag

fick en snilleblixt idag å kom på att man kan ju göra körkortsteori i mobilen, hade som inte tänkt på de tidigare.. men jag hann iaf göra ca 80 frågor under vårat två timmars hål.
annars så längtar ja jävligt mkt till imorrn då ja ska mysa med världens bästa kille:)

Onsdag

slutade skolan vid 11 och när jag kom hem tog ja mig en lång pn på ca 4 timmar.. ikv ha ja gjort körkortsteori och städat, himla duktigt! nu ska ja äta nå gott, mysa ner mig i soffan å slå på en film.

Svart

köpte en LJUSBRUN färg och gjorde slingor.. nu ha ja typ svarta slingor!! fan så arg ja är..

lördag

stannade i pite i helgen och igår var vi hos tommy å sen kalles. de var dock inte så kul att ja tappade min klocka å ett armband ja fått av robert... men idag har vi gått lite på stan å nu ligger ja utslagen i sängen. måste dock börja göra mig i ordning snart, blir väl nåt likande ikv, tommy sen kalles:)

*

fick dessa snygga jeans av min sjukt snälla pojkvän igår. blev väldigt glad:D


Onsdag

har vart galet trött hela dagen, tog mej en pn efter skolan så nu är ja typ jätte pigg och kmr nog ha ganska svårt att somna ikv..


möblerade om lite så nu ha vi tv i sovalkoven, inte dumt


perfekt efter att man tryckt en pizza


Måndag

har typ hostat hela natten å hela dan, är jävligt less! men nu är iaf robert här, var 10 dagar sen sen sist så nu ska vi mysa, se wallander å äta chips:)


lördag

har haft det tråkigaste lovet någonsin! är typ glad att de snart är över.. imorn ska ja hälsa på mamma som ja int träffat på typ hela veckan sen åker man tillbaka till pite. jätte kul

torsdag

bestämde mig för att bli frisk så ikv ha ja vart med agnes och amanda å sett film å käkat chips. har dock fått hosta å mår inte sådär jätte bra men men.. hoppas på att bli frisk på riktigt snart för ja är ganska less

MAX FÖRKYLD!!

-

21:41

har bara vart hemma hela kvällen å tagit de himla lungt. sovit lite, käkat lite popcorn, spillt ut ett glas mjölk över mig själv å sådär.. ska väl snart lägga mig å se några avsnitt av andra avenyn. har sett 76 avsnitt på mindre än två veckor, har nog inte så mkt till liv men bra är de iaf;)
kan ju även säga att ja saknar min robert jätte jätte mycket!


awesome


måndag

steg upp tidigt idag och for till tandläkarn.. nu ska ja käka lunch sen ska jag och pappa ut å flyga i fin vädree!:D


söndag

blev en sväng till akkavare igår å sen blev de lappis:) idag ha ja bara ätit å sett på tv, väldigt skönt! nu ska ja fortsätta med de å imorrn kanske de blir en liten flyg tur om vädret är bra:)


lördag

tog en lång lång sovmorgon eftersom ja låg och hostade halva natten, har även övningskört lite å nu ska ja börja fixa mig inför kvällen. blir kanske att fara till akkavare å sen lappis:)

Torsdag

den underbara robert har vart här hela veckan men var tyvärr tvungen att fara å jobba ikv så nu måste ja vara själv till nästa söndag! inte kul alls.. ska ta och plugga lite nu å sen packa. känns underbart med lov imorrn och i helgen blir det att fira emelie:)


RSS 2.0